Κωτσόβολος και “Sebastian Loeb Rally” στο The Mall Athens

Κωτσόβολος και “Sebastian Loeb Rally” στο The Mall Athens

Ένα ξεχωριστό τουρνουά gaming πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens, με αφορμή την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού “Sebastian Loeb Rally” για τo PS4

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, η Κωτσόβολος, με χορηγό την εταιρεία Bandai Namco και διοργανωτή το gaming site www.gameworld.gr, υποδέχτηκε περισσότερους από 60 συμμετέχοντες στο κατάστημα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο παιχνίδι και να απολαύσουν μια μοναδική gaming εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τις gaming δεξιότητές τους σε μία τρίωρη αναμέτρηση, ενώ το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη 3 μεγάλων νικητών που κέρδισαν πλούσια δώρα. Ο πρώτος νικητής κέρδισε 1 Σετ RACING WHEEL 4 HORI, το παιχνίδι “Sebastian Loeb Rally” PS4, αλλά και ετήσια συνδρομή PS Plus, και οι επόμενοι δύο νικητές κέρδισαν από ένα παιχνίδι “Sebastian Loeb Rally” PS4 και μία ετήσια συνδρομή PS Plus.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και οι κορυφαίοι τίτλοι παιχνιδιών υπάρχουν διαθέσιμοι στα καταστήματα Κωτσόβολος, καθώς και στην ιστοσελίδα www.kotsovolos.gr.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει να ενισχύει την gaming κοινότητα, φιλοξενώντας τουρνουά και δρώμενα για τους λάτρεις του gaming. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το επόμενο event της εταιρείας εδώ.

Βασίλης Ορφανίδης

Programmer, Apple evangelist, tech junkie, hardware and software testing, amateur photographer, music lover, Whovian, proud father.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply