Έρχεται το 5ο “Mobile Marketing Event by Warply”

Έρχεται το 5ο “Mobile Marketing Event by Warply”

Το 5ο “Mobile Marketing Event by Warply” – η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνει η Warply για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 17.30, στο Μουσείο Μπενάκη (στο Κτίριο της Οδού Πειραιώς). 

Τίτλος και βασικό θέμα της ημερίδας είναι το “Programmatic Demystified: Targeting, Measurement, Formats” και οι καλεσμένοι ομιλητές, ειδικοί του χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης στην Ελλάδα.

Στο 5ο “Mobile Marketing Event by Warply” οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για το Programmatic Advertising, το ρόλο των  στη στόχευση καταναλωτικού κοινού και επίσης τα χαρακτηριστικά πώλησης δεδομένων σε data marketplaces.

Επίσης, θα παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα και στρατηγικές για βελτιστοποίηση του programmatic ROI καθώς και όλες οι δυνατότητες που προσφέρει το Programmatic Advertising για αποτελεσματική στόχευση των επιλεγμένων audience segments.

Η εκδήλωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για την ελληνική startup σκηνή, καθώς ένα πολύ διαδεδομένο κανάλι monetization είναι η πώληση δεδομένων καταναλωτή (data companies) σε διαφημιζομένους.

Μετά το τέλος των ομιλιών, θα ακολουθήσει networking session με την ευγενική χορηγία του Bulldog Gin.

Δ.Τ. WarplyΧορηγός επικοινωνίας: Αθηνόραμα

Βασίλης Ορφανίδης

Programmer, Apple evangelist, tech junkie, hardware and software testing, amateur photographer, music lover, Whovian, proud father.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply