Η Media Markt στήνει Info Kiosk στην καρδιά της πόλης

Η Media Markt στήνει Info Kiosk στην καρδιά της πόλης

Η Media Markt έχει στήσει στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Κοραή, το πιο σύγχρονο Info Kiosk στην Ελλάδα και προσφέρει μια multichannel εμπειρία συγκεντρωμένη σε ένα σημείο.

Το Info-Kiosk έχει ήδη στηθεί από την 1η Αυγούστου και ήδη έχει εντυπωσιάσει εκατοντάδες επισκέπτες. Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις βρίσκονται συγκεντρωμένες σε έναν τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένο χώρο, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Στο χώρο βρίσκονται δύο διαδραστικά terminal  υψηλής τεχνολογίας που δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν σε ολόκληρη την γκάμα της εταιρείας με μία μόνο κίνηση. Πάνω από 15.000 προϊόντα εμφανίζονται σε πλήρες μέγεθος μαζί με συνοδευτικές πληροφορίες, με ένα μόνο άγγιγμα, μέσα από τις υπερσύγχρονες οθόνες αφής. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται στο χώρο για να προσφέρει στους καταναλωτές διευκρινίσεις σχετικά με τις λειτουργίες των terminal αλλά και να λύσει οποιαδήποτε απορία.

Εξοπλισμένοι με tablet, οι πωλητές μπορούν ακόμα και να διεκπεραιώσουν ηλεκτρονικά παραγγελίες μέσω του www.mediamarkt.gr για όσους επισκέπτες θελήσουν να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά. Με δωρεάν wi-fi  στο σημείο και σκανάροντας το QR code, οι καταναλωτές μπορούν ακόμα να κατεβάσουν το Media Markt app για να έχουν μαζί τους τη Media Markt εμπειρία όπου κι αν βρίσκονται.

Το Ιnfo kiosk λειτουργεί, όπως και τα φυσικά καταστήματα της Media Markt, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00 και τα Σάββατα από τις 09:00 μέχρι τις 20:00. Πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή και διασκεδαστική καταναλωτική εμπειρία, καθώς αντιπροσωπεύει τον multi-channel χαρακτήρα της Media Markt συνδυάζοντας φυσικές και ηλεκτρονικές αγορές σε ένα μόνο τεχνολογικό προορισμό.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply