Ξεκινά ο 3ος κύκλος του “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”

Ξεκινά ο 3ος κύκλος του “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”

Ανακοινώθηκε η έναρξη αιτήσεων για συμμετοχή στον τρίτο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services». 

Η ανακοίνωση έγινε από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), η Samsung Electronics Hellas, το INNOVATHENS της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος θα διεξαχθεί την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του INNOVATHENS.

Το «Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services» απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που δεν απασχολούνται και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, το οποίο σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN / ΟΠΑ, προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, διεξάγεται σε τέσσερις εβδομάδες και διαθέτει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μείγμα από διαλέξεις, ομαδικές εργασίες/ workshops, case studies και «ενεργό» μάθηση (action learning).

Οι σπουδαστές που θα το ολοκληρώσουν με επιτυχία, θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήδη, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δύο πρώτων κύκλων, οι απόφοιτοι του προγράμματος αριθμούν τους 52.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και τις 12Νοεμβρίου.

Βασίλης Ορφανίδης

Programmer, Apple evangelist, tech junkie, hardware and software testing, amateur photographer, music lover, Whovian, proud father.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply