Ο μεγαλύτερος ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας και videο στα Public

Τα Public ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή των «Public Moments Awards», που φιλοδοξούν να αποτελέσουν το μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και videο, ο οποίος απευθύνεται τόσο σε καθημερινούςχρήστες, σε χομπίστες της φωτογραφίας, όσο και σε επαγγελματίες.

Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera, όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο στο microsite www.publicmoments.gr έως τις 15 Μαΐου.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή», και οι θεματικές ενότητες του θεσμού είναι 3: Πόλη, Φύση, Άνθρωποι.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από πολύ γνωστούς και διακεκριμένους φωτογράφους και βιντεογράφους και απαρτίζεται από τους εξής:
– 
Γιάννης Μπεχράκης: Πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters.

– Ειρήνη Βουρλούμη: Bραβευμένη φωτογράφος των New York Times.
– Τζίμι Δροσινός: Φωτογράφος και κινηματογραφιστής.
– Αριστείδης Κοντογιώργης: Φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας.
– Θοδωρής Μάρκου: Φωτογράφος.


– Γιώργος Φρέντζος: Κινηματογραφιστής και ιδρυτικό μέλος του GSC.

Επίσης, τα Public δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν καλύτεροι στη φωτογραφία και το video, μέσω της ιστοσελίδας www.publicmoments.gr, από όπου όλοι μπορούν να μάθουν από τους ειδικούς της κριτικής επιτροπής αλλά και τους ambassadors. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά video για το πώς να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες και video και να αντλήσουν έμπνευση από τις συμβουλές και τα top tips που δίνουν οι ειδικοί του χώρου για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τα βήματα είναι απλά:

  • Ο ενδιαφερόμενος μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού www.publicmoments.gr.
    Αν είναι καθημερινός χρήστης μπορεί να επιλέξει την κατηγορία «Είναι το χόμπι μου» και να ανεβάσει φωτογραφίες ή βίντεο τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας μια από τις εξής αγαπημένες του συσκευές: smartphone ή φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες, και action cam ή drone για video.
  • Εάν είναι επαγγελματίας επιλέγει την κατηγορία «Είμαι επαγγελματίας» και να ανεβάσει φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας τη ψηφιακή του φωτογραφική μηχανή.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να ανεβάσει έως τις 15 Μαΐου συνολικά έως εννέα έργα στις θεματικές ενότητες Φύση, Πόλη, Άνθρωποι (έως 3 έργα ανά θεματική).

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, από τις 22 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2016, τα έργα των συμμετεχόντων θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού αλλά και στην κρίση της επιτροπής για να αναδειχτούν οι μεγάλοι νικητές.

Είκοσι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.600 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.

Πρεσβευτές των Public Moments Awards είναι η αγαπημένη συνθέτης μουσικής και τραγουδίστρια Μαριέττα Φαφούτη αλλά και ο δημοφιλής ηθοποιός και Instagram influencer Φάνης Παυλόπουλος.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply