Στιλιστικές συμβουλές από το Echo Look της Amazon

Στιλιστικές συμβουλές από το Echo Look της Amazon

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για την πιο εύκολη επιλογή ντυσίματος παρουσίασε πρόσφατα η Amazon με το Echo Look, μια ασύρματη κάμερα που βοηθά τον χρήστη να επιλέξει τί να φορέσει.

Συγκεκριμένα, η κάμερα βγάζει selfie φωτογραφίες και βίντεο μέσω φωνητικών εντολών, ενώ η εικονική βοηθός Alexa παρέχει στυλιστικές συμβουλές. Διαθέτει 4 φώτα LED, σύστημα ανίχνευσης βάθους και μια συστοιχία μικροφώνων για να δέχεται εντολές. Η κάμερα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες βάθους που συλλέγει για να δημιουργήσει θολά φόντα, ώστε το σύνολο που έχει επιλέξει ο χρήστης να φαίνεται καθαρά, χωρίς παρεμβάσεις από το γύρω περιβάλλον. Έχει τη δυνατότητα επίσης να καταγράψει και βίντεο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, η Amazon υποστηρίζει ότι το σύστημα αυτό είναι πολλά περισσότερα από απλά τη δημιουργία αρχείου με τις ενδυματολογικές επιλογές του χρήστη. Το σύστημα μηχανικής μάθησης της εταιρείας συγκρίνει τις φωτογραφίες διαφορετικών ντυσιμάτων και προτείνει πιο είναι πιο «in» για την περίσταση.

Πηγή: emea.gr

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply