Το Microsoft Lumia 950 διαρρέει αυτή τη φορά σε λευκό

Το Microsoft Lumia 950 διαρρέει αυτή τη φορά σε λευκό

Πρόσφατα διέρρευσαν renders του επερχόμενου Lumia 950 σε μαύρο και μπλε. Σήμερα νωρίες αποκαλύφθηκε άλλο ένα χρώμα του μεγάλου Lumia, αυτή τη φορά σε λευκό.

Στη νέα φωτογραφία έχουμε την ευκαιρία να διακρίνουμε ότι το Lumia 950 θα έρθει με συνολικά τέσσερα μικρόφωνα, επιβεβαιώνοντας έτσι την τεχνολογία εγγραφής HAAC.

Με βάση το νέο render ο άνθρωπος που έκανε τη διαρροή υπολόγισε και τις διαστάσεις τόσο του Lumia 950 όσο και του Lumia 950XL. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του το Lumia 950 θα έχει διαστάσεις 145,6×73,4×9 χιλιοστά ενώ το μεγαλύτερο Lumia 950XL θα είναι προφανώς μεγαλύτερο με διαστάσεις 153x79x8,6 χιλιοστά.

Οι φήμες θέλουν το νέο Lumia 950 θα έρθει με οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών ανάλυσης Quad HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, 3GB μνήμης RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, πίσω κάμερα με αισθητήρα 20 MPixels και εμπρός κάμερα με αισθητήρα 5 MPixels.

Οι φήμες θέλουν την επίσης παρουσίαση των δύο νέων μεγάλων Lumia στις 19 Οκτώβρη μαζί με το νέο Surface Pro 4 tablet.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply