Xerox Phaser 6020 & Phaser 6022 review

Xerox Phaser 6020 & Phaser 6022 review

Ευκολία χρήσης

Αποσυσκευάζοντας τους δύο εκτυπωτές η πρώτη θετική εντύπωση έρχεται από τον περιορισμένο όγκο που καταλαμβάνουν μιας και οι πραγματικά compact διαστάσεις εντυπωσιάζουν. Δεν είναι υπερβολή να σημειώσω ότι και οι δύο εκτυπωτές μπορούν να τοποθετηθούν με σχετική ευκολία σχεδόν οπουδήποτε σε ένα γραφείο.

Ο σχεδιασμός των δύο εκτυπωτών είναι παρόμοιος και έτσι ανοίγοντας το καπάκι της δεξιάς πλευράς τους αποκαλύπτονται τα τέσσερα toner cartidges. Στον Phaser 6020 στην επάνω πλευρά του θα βρει κανείς ένα μικρό κυκλικό panel το οποίο περιλαμβάνει ενδεικτικές λυχνίες για τα cartidges, καθώς και αντίστοιχες λυχνίες για την ασύρματη σύνδεση δικτύου. Το μεγάλο αδερφάκι, ο Phaser 6022 διαθέτει μια μικρή οθόνη κειμένου στην οποία αναγράφονται οι σχετικές ενδείξεις, ενώ από κάτω της βρίσκονται τα πλήκτρα χειρισμού και περιήγησης στο σχετικό μενού.

Στα θετικά θα σημειώσω ότι και στους δύο εκτυπωτές υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης – Wi-Fi και Wi-Fi Direct -, κάτι που μάλιστα είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει μιας και δεν απαιτεί από τον χρήστη να περιηγηθεί σε πολύπλοκα μενού και να κάνει ένα σύνολο ρυθμίσεων πριν ολοκληρώσει. Σε λιγότερο από 1,5 με 2 λεπτά είχε πραγματοποιηθεί η σύνδεση και είχε σταλεί η πρώτη σελίδα για εκτύπωση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply