Xerox Phaser 6020 & Phaser 6022 review

Xerox Phaser 6020 & Phaser 6022 review

Συμπέρασμα

Θα ξεκινήσουμε με τον Phaser 6020, ο οποίος και αποτελεί μια εξαιρετική home/office λύση αφού προσφέρει όχι μόνο ικανοποιητική ταχύτητα εκτύπωσης, αλλά και άνω του μέσου όρου ποιότητα εκτυπώσεων. Ο value for money χαρακτήρας του – οι τιμές στο skroutz.gr σήμερα ξεκινούν από τα 150 ευρώ – και ταυτόχρονα τα πιο heavy χαρακτηριστικά του όπως ο μηνιαίος κύκλος εργασιών των 30.000 σελίδων, του δίνουν τη δυνατότητα να καλύψει με αξιώσεις ένα χρήστη, ακόμα όμως και ένα γραφείο.

Και οι δύο εκτυπωτές μοιράζονται χαρακτηριστικά όπως οι compact διαστάσεις και ο ενδιαφέρον σχεδιασμός. Ο Phaser 6022 προσφέρει επιπλέον καλύτερο εξοπλισμό, μεταξύ αυτών και θύρα Ethernet για σύνδεση στο τοπικό δίκτυο, κάτι που θα εκτιμηθεί σε μια επιχείρηση. Αντίστοιχα θα εκτιμηθεί τόσο η υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης αλλά και η αυξημένη ενσωματωμένη μνήμη RAM των 256MB. Εμείς θα τον προτείναμε είτε για έναν απαιτητικό χρήστη, κυρίως όμως για τις ανάγκες μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης τις οποίες και μπορεί να καλύψει με αξιώσεις. Όλα αυτά δε χωρίς το κόστος να ξεφεύγει – στο skroutz.gr οι τιμές ξεκινούν από τα σχεδόν 200 ευρώ – κάνοντας έτσι τον Phaser 6022 μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply