24
ΙΟΥΛΙΟΣ

Siemens: Το πρώτο κτήριο στον κόσμο που αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους

Το Ίδρυμα Agnelli στην Ιταλία έχει μετατρέψει την ιστορική έδρα του στο Τορίνο σε ένα προηγμένο κτήριο γραφείων του Internet of Things (IoT)

03
ΜΑΡΤΙΟΣ

Δύο βραβεία για την TP-Link στα iF Design Award 2017

H TP-Link, γνωστή για την παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, ανακηρύχτηκε ως μια από τις νικήτριες στα iF Design Award του 2017, έναν από του πιο σημαντικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως στο χώρο του design.  Ανάμεσα σε 5,575 συμμετοχές από εταιρείες από 59 χώρες, η TP-Link διακρίθηκε για δυο προϊόντα:  Το AC5400 Wireless Tri-Band MU-MIMO Gigabit…

02
ΜΑΡΤΙΟΣ

Τα “περίεργα” κινητά του MWC 2017

Ειδικά φέτος το MWC και το 4YFN παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον αναφορικά με Smartphones. Πέρα από το ότι έκαναν "απόβαση" όλοι σχεδόν οι Κινέζοι κατασκευαστές, υπήρχαν και μερικά μοντέλα πραγματικά ξεχωριστά που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού.

28
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Masterpass: Πως ένα απλό όνομα μπορεί να αλλάξει τα πάντα στις ψηφιακές πληρωμές

Μερικούς μήνες πριν βγήκε μια ανακοίνωση από την Alpha Bank ότι δέχεται πληρωμές και  μέσω Masterpass, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Mastecard. "Άλλο ένα ψηφιακό πορτοφόλι" μπορεί να πει κανείς προστίθεται σε αρκετά άλλα από παραδοσιακούς και νέους παίκτες από τον κόσμο των Smartphones. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, το Masterpass είναι μια εξελιγμένη ψηφιακή υποδομή…

30
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Δοκιμές κινητής τεχνολογίας IoT σε εμπορικό δίκτυο από Ericsson, China Mobile Shanghai και Mobike

Η Ericsson, η China Mobile Shanghai και η δημοφιλής υπηρεσία κοινής χρήσης ποδηλάτων Mobike…

12
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Οι Νέες τεχνολογικές καινοτομίες της Dell στη CES

Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES) η Dell αποκάλυψε μια σειρά από παγκόσμιες πρωτιές που φιλοδοξούν να επαναπροσδιορίσουν τους προσωπικούς υπολογιστές.

02
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

IFA 2016: Philips: με κυρτές οθόνες, τεχνολογία UltraColor και Pop-up ασφάλεια

Τις νέες οθόνες της Philips θα έχουν τη δυνατότητα να δουν οι επισκέπτες της IFA 2016. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Philips θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την οθόνη με τεχνολογία UltraColor, την πιο νέα 4Κ κυρτή οθόνη 40 ιντσών καθώς και οθόνες με pop up webcamera που εμφανίζονται όταν απαιτείται. Brilliance…

31

Kaspersky Lab: Σημαντική αύξηση στα κακόβουλα spam email

Η τελευταία έκθεση «Spam and Phishing Report» της Kaspersky Lab ανέδειξε ότι τα spam email έχουν γίνει πιο επικίνδυνα, παρότι ο όγκος τους έχει μειωθεί.

04

Έρευνα της Intel αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για βελτιωμένη εμπιστοσύνη, ώστε να προαχθεί η υιοθέτηση του Cloud

Η έρευνα της Intel Security δείχνει ότι το μεγαλύτερο μέρος των προϋπολογισμών στο ΙΤ θα κατευθυνθεί προς το Cloud. Ακόμη, καταδεικνύει την ανάγκη για εκπαίδευση πάνω στην αξία του Cloud και πώς το διασφαλίζουμε.

07
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το iFixit δίνει στο Surface Book τη χαμηλότερη βαθμολογία

Το iFixit έπιασε στα χέρια του το κόσμημα της Microsoft, το Surface Book και του έβαλε την απολύτως χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία όσον αφορά την ευκολία επισκευής. (more…)

  • 1
  • 2