Τα «σπάει» το νέο app της Eurobank

Τα «σπάει» το νέο app της Eurobank

Θετικά και μόνο σχόλια συγκεντρώνει το νέο app της Eurobank, το Eurobank Mobile App το οποίο από την πρώτη κιόλας ματιά καταλαβαίνεις πως κάνει ότι υπόσχεται και αυτό αφορά την απλοϊκότητα στη χρήση χωρίς φυσικά να αφήνει στην τύχη το θέμα της ασφάλειας.

Έτσι λοιπόν ο χρήστης του Eurobank Mobile App εισέρχεται στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη και για συσκευές ios και για συσκευές Android πληκτρολογώντας έναν τετραψήφιο κωδικό τον οποίο ορίζει την πρώτη φορά που ενεργοποιεί το app. Σημειώνεται ότι για τη διαδικασία ενεργοποίησης του τετραψήφιου κωδικού απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να έχει κωδικούς για πρόσβαση στο Eurobank e-Banking.

Μεταφορά χρημάτων μέσω Facebook

Το νέο app της Eurobank δεν θυμίζει σε τίποτα το παλαιότερο και αυτό είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας περιήγηση σε αυτό, ενώ στο menu του το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 13 διαφορετικές επιλογές μπορεί κάποιος να βρει μεταξύ άλλων την επιλογή paf (PAY A FRIEND).

Με την επιλογή αυτή ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τη σχετική υπηρεσία στο app και να στείλει χρήματα με μεγάλη ευκολία χωρίς να χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού του παραλήπτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει τον αριθμό του κινητού του, ή το e-mail του παραλήπτη ανεξάρτητα από το αν είναι πελάτης της Eurobank ή όχι. Ο χρήστης του app μπορεί ακόμη και να στείλει χρήματα μέσω Facebook, εφόσον ο παραλήπτης είναι φίλος του και χρήστης της υπηρεσίας. Συνολικά κάποιος μπορεί να στείλει συνολικά έως και 200 τη μέρα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Στο αυτόνομο portal του Eurobank Mobile App διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, ότι με τη νέα εφαρμογή ο χρήστης έχει πρόσβαση και έλεγχο στα οικονομικά του πάντα και παντού, καθώς μπορεί να στέλνει χρήματα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές και άλλες συναλλαγές… από το smartphone του. Είναι απλό, πολύ απλό.

Εμείς από την πλευρά μπορούμε να το πιστοποιήσουμε. Ισχύει.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.