Η Telenor εγκαινίασε εργαστήριο AI

Η Telenor εγκαινίασε εργαστήριο AI

Ένα καινούριο εργαστήριο το οποίο θα αξιοποιεί τα δεδομένα που θα προέρχονται από τα δίκτυά της προκειμένου να εξετάζει τρόπους με τους οποίους το Artificial Intelligence (AI) θα μπορεί να χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση και επίλυση υπαρκτών όσο και καθημερινών προβλημάτων, δημιούργησε στην Νορβηγική πόλη του Τροντχάϊμ, η Telenor.

Το TelenorNTNU AILab, αναμένεται να εστιάσει το ενδιαφέρον του σε κοινά projects μέσω των οποίων θα ενδυναμώσει τη γνώση του αναφορικά με το AI, καθώς επίσης και την εφαρμογή του σε προβλήματα που προκύπτουν από την καθημερινότητα.

Στην παραπάνω προσπάθεια, η Telenor συνεργάζεται με το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (NTNU), αλλά και τον ερευνητικό οργανισμό SINTEF.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.