LG: Από τη Νότια Κορέα ξεκινά η εμπορική διάθεση της νέας της «κινητής» ναυαρχίδας

Από αυτήν την εβδομάδα, η LG ξεκινά την εμπορική διάθεση του πολυαναμενόμενου modular smartphone LG G5 στις διεθνείς αγορές.

Η αρχή γίνεται από τη Νότια Κορέα στις 31 Μαρτίου, για να ακολουθήσουν την επομένη, 1η Απριλίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και στη συνέχεια οι αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 200 πάροχοι κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν το G5 στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται.

Το LG G5 συνδυάζει με επιτυχία πρωτοποριακές τεχνολογίες και πλούσια λειτουργικά χαρακτηριστικά, έχοντας σχεδιαστεί σε κάθε του λεπτομέρεια με στόχο να προσφέρει μια ακόμη πιο «παιχνιδιάρικη» και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Οι συμμετέχοντες και επισκέπτες του MWC έδειξαν να συμμερίζονται τη σχεδιαστική του φιλοσοφία, καθώς το G5 κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ κερδίζοντας 33 βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Best New Smartphone του ΜWC 2016 από τα βραβεία GSMA Glomo Awards, το οποίο αποτελεί την πλέον καθιερωμένη πλατφόρμα για την αναγνώριση και βράβευση της καινοτομίας και της αριστείας στον τομέα των κινητών επικοινωνιών.

Ο διπλός φωτογραφικός φακός με άνοιγμα 78 και 135 μοίρες, για εξαιρετικές ευρυγώνιες λήψεις, η Always-on οθόνη, για συνεχή πληροφόρηση χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, και το σύστημα Dolby Digital Plus με διάταξη 7.1 κανάλια, για πραγματικά κινηματογραφική αίσθηση και απόδοση κάθε ηχητικής λεπτομέρειας ακόμη και σε περιβάλλον υψηλού θορύβου, είναι χαρακτηριστικά τα οποία φαίνεται πως κερδίζουν την εκτίμηση των καταναλωτών για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Το LG G5 υποστηρίζει, επίσης, τη λειτουργία IFTTT (If This Then That), μια έξυπνη λύση που επιτρέπει στο χρήστη να διαμορφώνει μόνος του μια σειρά προσωποποιημένων προγραμμάτων, τις καλούμενες «συνταγές», τα οποία τον βοηθούν να χρησιμοποιεί τη συσκευή πιο παραγωγικά και αποδοτικά.

Παράλληλα, η LG προχώρησε στην απλοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας, υιοθετώντας ένα flat look με φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς και ημιδιαφανές blur εφέ στο GUI (Graphic User Interface). Επίσης, η εμφάνιση ειδικών animation και feedback εφέ έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που δημιουργεί έναν πιο «παιχνιδιάρικο» και ευχάριστο τρόπο χρήσης.

Επίσης, λίγο μετά την έναρξη της εμπορικής διάθεσης του νέου G5, η LG θα προχωρήσει και στην εμπορική δι8άθεση των συνοδευτικών συσκευών του G5, γνωστών και ως «Friends», όπως η CAM Plus, το Hi-Fi Plus με B&O PLAY, το 360 VR, η 360 CAM (με θήκη), το Rolling Bot, το TONE Platinum και το H3 by B&O PLAY.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.