Η Razer παρουσιάζει το δικό της Xbox One controller και wristband

Η Razer παρουσιάζει το δικό της Xbox One controller και wristband

Η Razer ανακοίνωσε τον νέο της Xbox One controler το οποίο η εταιρεία έχει σχεδιάσει μετά από υποδείξεις gamers, αλλά και ένα νέο wristband.

Χάρη στους gamers το νέο Xbox One cotroller της Razer έρχεται με μειωμένο βάρος κατά 25% συγκριτικά με τον αντίστοιχο controller της Microsoft. Επιπλέον διαθέτει τέσσερα πλήκτρα τα οποία μπορεί ο χρήστης να ορίσει όπως επιθυμεί, ενώ στην κάτω πλευρά ενσωματώνει ένα quick control panel το οποίο δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής προφίλ, ρύθμισης της έντασης του ήχου στο chat και mute του ηχου.

Το νέο controller φέρει το όνομα Wildcat και ενσωματώνει λαστιχένια palm rests καθώς και καλύμματα για τα αναλογικά sticks προσφέροντας έτσι καλύτερο κράτημα στο χέρι.

Nabu_04

Ταυτόχρονα η Razer είναι ένα βήμα πριν την κυκλοφορία ενός wearable wristband, μια ανακοίνωση που είχε κάνει πριν αρκετό καιρό στη CES 2014, το οποίο επίσης θα ονομάζει Nabu. Η σημαντικότερη διαφορά με το Nabu X που κυκλοφορεί σήμερα είναι πως το Nabu έρχεται με οθόνη για τις ειδοποιήσεις, ενώ ταυτόχρονα το Nabu ενσωματώνει το αναμενόμενο σύστημα καταγραφής βημάτων και ύπνου. Η Razer θα διαθέσει ταυτόχρονα και εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android ενώ αναφέρει ότι το Nabu θα συνεργάζεται με εφαρμογές όπως το Google Fit, Facebook, Instagram και μερικές ακόμη.

Όσον αφορά τον Xbox controller η τιμή του είναι – όπως περιμένει κανείς – τσουχτερή και φτάνει τα 150$, ενώ το wristband Nabu αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή 100$ και τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 15 Σεπτέμβρη.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.