Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet

Το περιοδικό Retro Planet μπαίνει στον 3ο χρόνο κυκλοφορίας και κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του, Σεπτέμβριος 2015, γεμάτο με θέματα από τον κόσμο των retro υπολογιστών, κονσολών και games.

Το Retro Planet είναι ένα έγχρωμο, τριμηνιαίο, μη εμπορικό, fanzine 50 σελίδων και απευθύνεται σε micro users και gamers, ενώ ξεχωρίζει γιατί η ομάδα που το δημιουργεί το κάνει με πολύ μεράκι πάντα όμως με επαγγελματικά πρότυπα.

Στο τρέχων τεύχος 9 του Retro Planet θα βρείτε μεγάλο αφιέρωμα στη δημοφιλέστερη κονσόλα όλων των εποχών, το PlayStation 2 και θα διαβάσετε τρόπους να φτάσετε την εμπειρία μαζί του στο μέγιστο. Επιπλέον θα διαβάσετε για το Lynx της Camputers το οποίο δεν είναι μονάχα ένα κομψό αιλουροειδές, πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση 8-bit υπολογιστή τον οποίο το Retro Planet εξέτασε σε βάθος.

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet

Θα διαβάσετε επιπλέον για πολλούς software τίτλους στο νέο τεύχος. Η στήλη AdventureLand φιλοξενεί το Athanor, ένα ολοκαίνουριο και εθιστικότατο adventure για τον Amstrad 6128, ενώ remakes των R-Type (CPC 6128) και Ghosts n’ Goblins (Commodore 64), καθώς και ο coin-op emulator του Asteroids (Commodore 64), ενθουσίασαν τους συντάκτες του Retro Planet.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη του 9ου τεύχους του Retro Planet αλλά και για παραγγελίες επισκεφθείτε το site του περιοδικού, www.retroplanet.gr .

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie