Πολύ μεγάλα προβλήματα στο Steam

Πολύ μεγάλα προβλήματα στο Steam

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για επίθεση από hackers ή για πρόβλημα στην υπηρεσία, αλλά το Steam από εχθές αντιμετωπίζει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα.

Όσοι συνδεθούν στην υπηρεσία είναι πιθανόν να δουν πως έχουν πρόσβαση και σε άλλους λογαριασμούς, πέραν του δικού τους. Είναι επίσης δυνατόν να δουν το σύστημα να εμφανίζεται σε κάποια άλλη γλώσσα από εκείνη που το χρησιμοποιούν.

Ο λογαριασμός στο twiter SteamDB αναφέρει πως πρόκειται για πρόβλημα page caching το οποίο προέρχεται από τους servers της Valve και όχι για επίθεση στην υπηρεσία από hackers.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια λύση, μιας και θα πρέπει η Valve να διορθώσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στους server της. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε ως χρήστης είναι να αποφύγετε την υπηρεσία μέχρις ότου υπάρξει λύση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie