Lenovo: Nέα σειρά PC Gaming συστημάτων Lenovo Υ

Lenovo: Nέα σειρά PC Gaming συστημάτων Lenovo Υ

Ανακοινώθηκαν από την Lenovo οι νέες σειρές των “premium” υπολογιστικών συστημάτων ideacentre και ideapad, συστήματα ιδανικά για gaming.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα νεά αυτά ideacentre και ideapad μοντέλα μετατρέπονται “από εργαζόμενοι μαχητές της ημέρας σε ειδικούς νυχτερινούς πολεμιστές”.

Ειδικότερα, τα νέα desktops ideacentre Y900 και Y700 προσφέρουν μία ευρεία γκάμα ποικιλιών με κομψό, ιδιαίτερο σχεδιασμό για τους πολυάσχολους gamers που απαιτούν απόδοση χωρίς ενοχλήσεις με τα Windows 10 και τους νέους επεξεργαστές Intel processors, αλλά παράλληλα θέλουν οι επιλογές να αναβαθμιστούν μελλοντικά.

Το νέο ideapad Y700 προσφέρει ισχύ και φορητότητα στους gamers που είναι εν κινήσει, συνδυάζοντας τους νεότερους επεξεργαστές Intel ή AMD, διακριτά γραφικά και προαιρετική 3D κάμερα αφής ή Intel RealSense (στο φορητό σύστημα των 15″).

Επίσης, η Lenovo ανακοίνωσε το νέο τρίο των “premium” ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους gamers: τα desktops Lenovo ideacentre Y900 και Y700 και το laptop ideapad Y700 με Windows 10.

Σχεδιασμένα για τον αυξανόμενο αριθμό των εργαζόμενων gamers που πλέον απαιτούν μία πανίσχυρη και μοντέρνα συσκευή που μπορεί να κινηθεί μαζί τους από το πρωί, η οικογένεια των νέων συσκευών και εξαρτημάτων της νέας σειράς Y έχει φτιαχτεί από το μηδέν για να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες λάτρεις του gaming επαγγελματικά και κοινωνικά.

Τα νέα desktops ideacentr Y900 και Y700 μοιάζουν τόσο ξεχωριστά όσο και η επίδοσή τους, που συνιστά έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό με εσωτερικά και εξωτερικά κόκκινα φώτα LED, καθώς προσφέρει μία μοναδική απόδοση gaming και άφθονο χώρο για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Για τον επαγγελματία που ταξιδεύει, το νέο ideapad Y700 προσφέρει την ευκινησία ενός laptop με μεγάλη δύναμη ίππων για να περιηγείται ανάμεσα σε φύλλα εργασίας και παιχνίδια που απαιτούν βαριά γραφικά.

ideacentre Y900Y700

Σχεδιασμένη για πολυάσχολους, εποχιακούς gamers, η νέα σειρά ideacentre Y είναι έτοιμη να λειτουργήσει καθώς είναι εξοπλισμένη με νέους επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Quad Core i7 (Skylake) και επιλογές διακριτών γραφικών.

Το ideacentre Y900 αλλά και το Y700 αναβαθμίζονται εύκολα – ιδανικά γι αυτούς που εκτιμούν τον χρόνο αλλά τους αρέσει να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους συνεχώς – ικάνα να φιλοξενήσουν ένα μεγάλο φάσμα μητρικών ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν τροφοδοτικά έως και 1000W.

IdeacenterY900

Επίσης, το νέο ideacentre Y900 δέχεται έως και δύο κάρτες γραφικών, όλες προσβάσιμες μέσω μίας ειδικής θύρας, που ανοίγει ένα μοντέρνο ημιδιάφανο πλευρικό πάνελ. Ένα εσωτερικό καλώδιο με σύστημα δρομολόγησης κρατάει τα καλώδια τακτοποιημένα στο εσωτερικό.

Επίσης υπάρχει επιπρόσθετος χώρος για να αναβαθμιστούν με ένα σύστημα ψύξης στην κορυφή και δύο φίλτρα σκόνης που αυξάνουν την αξιοπιστία των 120mm και 140mm ανεμιστήρων εξασφαλίζουν ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν θα ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και όταν οι gamers τα πιέσουν στα όρια τους.

ideapad Y700

Η Lenovo δημιούργησε και το νέο ideapad Y700 για τους gamers που είναι εν κινήσει έχοντας στο μυαλό της την απόδοση και την ευελιξία.

Σχεδιασμένο για μία σταθερή αλλά και οικονομική εμπειρία gaming, το νέο ideapad Y700 συνδυάζει την ευελιξία ενός φορητού συστήματος με την ισχύ των τελευταίων επεξεργαστών Intel ή AMD και διακριτά υποσυστήματα γραφικών – για να μείνετε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι ακόμη και όταν είναι ώρα για ένα διάλειμμα.

ideapady700

Με πανίσχυρα ηχεία JBL και subwoofer και μία προαιρετική 10-point multitouch οθόνη ή 3D κάμερα Intel RealSense (στο φορητό σύστημα των 15″), το νέο ideapad Y700 έχει φτιαχτεί για μία συνολική καθηλωτική εμπειρία gaming.

Νέα εξαρτήματα Y Series

Η Lenovo επίσης έχει δημιουργήσει πέντε εργαλεία για να εμπλουτίσει την εμπειρία του gaming:

– Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset:

Διαθέτει ήχο 7.1 Virtual Surround, γρήγορη επιλογή σίγασης, κουτί ελέγχου ήχου και ένα αποσπώμενο μικρόφωνο. Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στα κάλυπτρα των ηχείων να είναι και αναδιπλώμενα αλλά και ρυθμιζόμενα.

– Lenovo Y Gaming Precision Mouse:

Διαθέτει ευκρίνεια, ρυθμιζόμενες ταχύτητες, οκτώ προγραμματισμένα κουμπιά, τέσσερα επίπεδα προγραμματισμού των DPI, πέντε επίπεδα ρυθμιζόμενου βάρους και έναν εργονομικό σχεδιασμό για τις έντονες ώρες gaming.

– Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard:

Διαθέτει μηχανικό κουμπί backlight anti-ghosting, έξι προγραμματισμένα κουμπιά για ηχογράφηση, πέντε ρυθμιζόμενα επίπεδα φωτεινότητας και ένα κουμπί για τον έλεγχο του Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset και ένα αποσπώμενο στήριγμα παλάμης.

– Lenovo Y Gaming Backpack:

Συνδυάζεται με φορητά συστήματα των 17.3″, διαθέτει φουσκωμένες τσέπες, ένα προστατευτικό και ένα λουρί για το στήθος για επιπλέον στήριξη.

– Lenovo Y Gaming Mouse Mat:

Υψηλή αξιοπιστία και αδιάβροχη σύνθεση.

GamingAccesories

Βασίλης Ορφανίδης

Programmer, Apple evangelist, tech junkie, hardware and software testing, amateur photographer, music lover, Whovian, proud father.