Θέλετε iPhone 6s/6s Plus χωρίς να περιμένετε στην ουρά;

Θέλετε iPhone 6s/6s Plus χωρίς να περιμένετε στην ουρά;

Πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των νέων iPhone 6S και 6S Plus κι έξω από τα καταστήματα της αμερικανικής εταιρείας, στα οποία υπάρχει διαθεσιμότητα, γίνεται πανικός. 

Βέβαια κάποιοι από τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να ξεροσταλιάσουν στις ουρές, χρησιμοποιούν ορισμένα έξυπνα “τεχνάσματα” – υπηρεσίες των οποίων η δραστηριότητα περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές των ΗΠΑ – βάζοντας λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

TaskRabbit

Η εφαρμογή TaskRabbit σας φέρνει σε επαφή με κάποιον έμπιστο “Tasker”, ο οποίος με τη σειρά του αναλαμβάνει να πάρει τη θέση σας στην ουρά, χρεώνοντας από 20 έως 80 δολάρια την ώρα (τιμές για την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο).

Craigslist

Στο Craigslist μπορεί να βρεις σχεδόν τα πάντα, έτσι λένε, οπότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατηγορία “gigs” και να καταχωρήσετε στη μπάρα αναζήτησης “iPhone + line”.

Αν δεν εντοπίσετε άμεσα κάποιον “καλοθελητή” ανακοινώστε το αίτημα σας (καθώς και το ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε) και περιμένετε.

Enjoy

Η πλατφόρμα Enjoy φιλοδοξεί να γίνει ένα “Genius Bar Οn-the-Go” προσφέροντας στους χρήστες ότι ακριβώς προσφέρει και ένα Apple Store, με την προϋπόθεση ότι είναι συνδρομητές της AT&T και ζουν στο Σαν Φρανσίσκο (Bay Area) ή τη Νέα Υόρκη.

Το προσωπικό της δεν παραδίδει απλά τα νέα iPhone αλλά σας βοηθά και στο σετάρισμα τους, λύνοντας κάθε πιθανή απορία, σχετικά με τη συσκευή ή το λογισμικό της.

Sprint

Είστε συνδρομητής της Sprint ή επιθυμείτε να κάνετε νέο συμβόλαιο;

Η υπηρεσία “Direct 2 You” θα φροντίσει να παραλάβετε το νέο σας τηλέφωνο (ακόμα και αν αυτό είναι το νέο iPhone 6s/6s Plus) μαζί με το νέο σας συμβόλαιο, το οποίο θα σας παραδώσει το εξειδικευμένο προσωπικό της Sprint.

Η παράδοση ενός νέου iPhone, με αυτή τη μέθοδο, δεν χρειάζεται περισσότερο από ένα 24ωρο, προσφέροντας παράλληλα και μεταφορά όλων των δεδομένων σας, από την παλαιότερη συσκευή στην καινούρια.

Βασίλης Ορφανίδης

Programmer, Apple evangelist, tech junkie, hardware and software testing, amateur photographer, music lover, Whovian, proud father.