Notice: Undefined index: path in /home/allconnected/public_html/wp-content/plugins/custom-permalinks/custom-permalinks.php on line 279 Huawei P10 Review: To “10 το καλό” | AllConnected

Huawei P10 Review: To “10 το καλό”

Huawei P10 Review: To “10 το καλό”

Η Huawei έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια. Από μια εταιρεία που έφτιαχνε αξιοπρεπή τηλέφωνα για την τεράστια μεν αλλά κλειστή αγορά της Κίνας, εξελίχθηκε σε σημαντικό παίκτη της παγκόσμιας αγοράς, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο όλο και καλύτερα μοντέλα παράλ ληλα με την εδραίωση σημαντικών συνεργασιών (βλ. Leica το 2016 και Pantone φέτος).

To 2016 η HUAWEI αποφάσισε να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό των ‘’μεγάλων’’ εταιρειών, παρουσιάζοντας ένα τηλέφωνο με κορυφαία χαρακτηριστικά, διπλή Leica κάμερα και πολύ όμορφο design. Ένα χρόνο μετά, με το Ρ10 θέλει να εδραιωθεί σε αυτό το κλειστό club και τα καταφέρνει.

Είναι όμως το ‘’Perfect 10’’όπως υποστηρίζει και θέλει η HUAWEI; Όταν μπαίνεις σε αυτό το club και θέλεις να κοιτάξεις τους άλλους παίκτες στα μάτια, τότε το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες. Και είναι αυτές οι λεπτομέρειες που έχουν ρίξει την προσοχή τους στην HUAWEI. Σε κάποιες τα κατάφεραν και σε άλλες θα έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο.

Ας τα δούμε όμως με τη σειρά.

Huawei_P10_ReviewΤο Ρ10 έρχεται σε μια κομψή συσκευασία η οποία περιλαμβάνει όσα θα περίμενες και λίγα παραπάνω. Εκτός φυσικά από το τηλέφωνο, θα βρείτε μέσα τα καινούργια ακουστικά της εταιρείας τα οποία έχουν αρκετά καλό ήχο και αξιοπρεπές μπάσο. Θα βρείτε τον ταχυφορτιστή με το USB type C καλώδιο για τον οποίο θα μιλήσουμε πιο μετά και, έκπληξη, μια θήκη προστασίας του κινητού. Ίσως όχι την πιο όμορφη που θα μπορούσατε να βρείτε, αλλά μια θήκη είναι πάντα χρήσιμη και σίγουρα η Huawei κερδίζει τον πόντο με αυτή την κίνηση.

Το τηλέφωνο της δοκιμής είναι το μοντέλο με 4GB RAM και 64GB ROM. Αν πιστεύετε ότι η μνήμη και η χωρητικότητα δεν σας φτάνουν, τότε υπάρχει και έκδοση με 128GB ROM.

DESIGN

To P10 αποτελεί την σχεδιαστική συνέχεια της σειράς Ρ. Θυμίζει τον προκάτοχό του αλλά έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Όλη η κατασκευή δείχνει πιο premium, ενώ ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στο μπροστά μέρος. Θυμίζει λίγο το iPhone 7 και ενώ δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, κλέβει λίγο από αυθεντικότητα ενός πολύ καλά σχεδιασμένου τηλεφώνου.

Η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα και το τηλέφωνο έχει μια ποιοτική και στιβαρή αίσθηση. Το μέταλλο με το γυαλί δένουν πολύ όμορφα μεταξύ τους με μια αίσθηση ρευστότητας στην αφή και το μάτι, ενώ το τηλέφωνο ‘’κάθεται’’ πιο άνετα και εύκολα στο χέρι από το προηγούμενο μοντέλο. Η ύπαρξη θήκης στη συσκευασία βοηθάει από την πρώτη στιγμή στο να αισθάνεσαι το τηλέφωνο ασφαλές στα χέρια, ακόμα και αν αφαιρεί πόντους από την ομορφιά του.

Η σειρά Ρ ήταν πάντα ξεχωριστή για τα λεπτά τηλέφωνα που παρουσίαζε και το Ρ10 με τα 7’’ προφίλ δεν είναι εξαίρεση.

Όλα τα κουμπιά βρίσκονται στην δεξιά πλευρά και ενώ θα μπορούσαν να έχουν λίγο πιο στρογγυλεμένες γωνιές, η αίσθηση που αφήνουν είναι ότι αντέχουν την σκληρή χρήση. Κάτω από τα κουμπιά έντασης βρίσκεται το κουμπί ενεργοποίησης και κλειδώματος. Αυτός εκτός από διαφορετική αίσθηση, για να μην μπερδεύεις τους διακόπτες με την αφή, έχει διαφορετικό χρωματισμό, με την Huawei να χρησιμοποιεί ανοδιωμένο κόκκινο. Παρόλο που σαν κίνηση δεν έχει καμία ουσία, είναι πολύ όμορφος στην όψη και είναι μια από τις μικρές σχεδιαστικές πινελιές που προσδίδουν χαρακτήρα.

Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται το tray για sims ή κάρτα μνήμης. Όπως στα περισσότερα τηλέφωνα πια μπορείτε να έχετε 2 sim ή 1 και κάρτα μνήμης.

Η κάτω πλευρά φιλοξενεί την USBC θύρα, την είσοδο των ακουστικών και το ηχείο. Η ένταση του ηχείου είναι αξιοπρεπής αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αν θέλετε πιο πλούσιο ήχο, τότε τα πράγματα βελτιώνονται με τα ακουστικά που έχει η συσκευασία, ή όποια άλλα ακουστικά θέλετε. Το μόνο πρόβλημα είναι πως στο σημείο που βρίσκεται το ηχείο, είναι πολύ εύκολο να το καλύψετε όταν παίζεται παιχνίδια ή βλέπετε κάποιο βίντεο σε landscape mode, αλλά είναι ένα πρόβλημα που έχουν όλα τα τηλέφωνα με αυτή την διάταξη. Θα θέλαμε από την Huawei να κάνει το επιπλέον βήμα και να έχει 2 ηχεία, παίρνοντας τους έξτρα βαθμούς που χρειάζεται για να διαπρέψεις σε αυτή την κατηγορία.

Στην πίσω πλευρά βρίσκουμε την διπλή κάμερα της Leica και το φλας διπλού led. . Όταν το 2016 ανακοίνωσε τη συνεργασία τους, πολλά φρύδια ανασηκώθηκαν από έκπληξη και ταυτόχρονα η Huawei απέκτησε πολλούς πόντους κύρους που είναι απαραίτητοι για να εδραιωθείς στην μεγάλη κατηγορία.

Η πλάτη του Ρ10 είναι από γυαλί και οι χρωματισμοί είναι σε συνεργασία με την PANTONE. Η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι πολύ καλή και δεν αισθάνεσαι πως το τηλέφωνο θα σου γλιστρήσει από στιγμή σε στιγμή. Το μπλε και το χρυσό έχουν το diamond cut φινίρισμα που είναι διαφορετικό και αρκετά ευχάριστο στην αφή.

Η μεγάλη όμως σχεδιαστική διαφορά με το Ρ9 εκτός από τις στρογγυλεμένες άκρες, είναι η μεταφορά του σαρωτή αποτυπωμάτων από την πίσω πλευρά στην μπροστά. Το μέγεθος και η στιβαρή του κατασκευή δεν επιτρέπουν ακούσια πατήματα. Η απόκριση του είναι αστραπιαία και απροβλημάτιστη, ενεργοποιώντας το τηλέφωνο πριν καν ακόμα αισθανθείτε τον χαρακτηριστικό βόμβο επιβεβαίωσης. Εκτός από το ξεκλείδωμα, χρησιμοποιείται και για την πλοήγηση στο τηλέφωνο αντικαθιστώντας τα κλασικά πλήκτρα. Η υλοποίηση όμως χρειάζεται λίγο χρόνο να το συνηθίσεις και για να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητες θα πρέπει να θέσεις σε λειτουργία και το floating dock, κάτι που αφαιρεί από την ευκολία χρήσης, με αποτέλεσμα την επιστροφή στον συνηθισμένο τρόπο λειτουργίας των πλήκτρων.

ΟΘΟΝΗ

Το Ρ10 έχει οθόνη 5,1’’ IPS Neo LCD με Gorilla Glass 5, full HD (1920x1080). Τα χρώματα είναι αρκετά φυσικά, έχει αρκετά καλή γωνία θέασης και η φωτεινότητα της, της επιτρέπει τη θέαση κάτω από τον έντονο Ελληνικό ήλιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Το πλαίσιο της είναι αρκετά μικρό, όμως σε αυτή την κατηγορία θα θέλαμε ακόμα μικρότερα bezel.

Screenshot_20170412-184203Η οθόνη είναι και το μοναδικό σοβαρό παράπονο που έχομε από αυτό το τηλέφωνο. Και αυτό το παράπονο δεν έχει να κάνει ούτε με την ποιότητα, ούτε με την φωτεινότητα ούτε με την ευκρίνεια. Ίσα ίσα που σε αυτά τα θέματα το Ρ10 παίρνει πολύ καλό βαθμό. Το μόνο μας παράπονο είναι το μέγεθος. Με τον ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία να ρίχνει μεγάλα όπλα στη μάχη της αγοράς, οι 5,1’’ είναι λίγες. Μπορεί το συνολικό πακέτο να δουλεύει απροβλημάτιστα και το μέγεθος να ‘’κάθεται’’ πολύ άνετα στο χέρι, όμως η οθόνη για ένα κορυφαίο τηλέφωνο στο 2017 είναι μικρή.

ΑΠΟΔΟΣΗ – ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Ρ10 είναι χτισμένο γύρω από το KIRIN 960 chipset ενώ για τα γραφικά του χρησιμοποιείται ο MALIG71 M98. Οι 8 πυρήνες του αποτελούνται από 4 Cortex A73 στα 2,4GHz και 4 Cortex A53 στα 1,8Ghz συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις και οικονομία. Οι μετρήσεις επιδόσεων επιβεβαιώνουν τα χαμόγελα και την αισιοδοξία της Huawei, κατατάσσοντας το Ρ10 στην πρώτη 30αδα των τηλεφώνων, πολύ κοντά στα S7. Στον πραγματικό κόσμο και την καθημερινή συμβίωση, το Ρ10 αποδεικνύεται ακούραστο. Σε καμία στιγμή δεν αισθανθήκαμε το τηλέφωνο να κομπιάζει και να κάνει τα στιγμιαία παγώματα που δείχνουν αδυναμία διαχείρισης, ακόμα και όταν έτρεχε ταυτόχρονα πάρα πολλές εργασίες. Σε αυτό βοηθάνε τα 4 GB RAM με τα οποία έρχεται το τηλέφωνο, τα οποία μπορούν να διεκπεραιώσουν πολύ εύκολα ότι του ζητηθεί. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 64GB ενώ μπορεί με κάρτα μνήμης να του προσθέσετε έως 256GB.

Screenshot_20170407-190723

Δοκιμάσαμε το Ρ10 κάτω από αρκετές ώρες παιχνιδιού, συνεχούς βίντεο και ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών εφαρμογών και web surfing χωρίς να δυσανασχετήσει ούτε στιγμή.

Το Ρ10 έχει δανειστεί πολλές λειτουργίες από το μεγαλύτερο Mate 9, ειδικά κάποιους αλγόριθμους χρήσης της προσωρινής του μνήμης, με αποτέλεσμα να μαθαίνει από τη συμβίωση του με τον χρήστη. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά φορτώνουν έως και 20% πιο γρήγορα, ενώ αυτές που δεν αποτελούν προτεραιότητα να συμπιέζονται και να μπαίνουν στην ‘’άκρη’’.

Αυτό που εντυπωσίασε με την απόδοση του είναι ο δέκτης WiFi, ο οποίος κατάφερνε και έβρισκε σήμα σε σημεία που τόσο άλλα τηλέφωνα όσο και laptops αδυνατούσαν.

ΗΧΟΣ

Το μοναδικό ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής αναπαράγει ικανοποιητικό ήχο σε ένταση και βάθος, όχι όμως κάτι το αξιομνημόνευτο. Ούτε θα σας ενθουσιάσει αλλά ούτε και θα σας απογοητεύσει. Η θέση που βρίσκεται το ηχείο θα επιτρέψει στα δάχτυλά σας να το καλύψουν όταν βλέπετε βίντεο ή παίζετε σε landscape, κάτι που ναι μεν είναι συνηθισμένο σε τηλέφωνα με ένα ηχείο, αλλά από ένα τηλέφωνο της κατηγορίας του θα θέλαμε να έχει βρεθεί τρόπος να μην συμβαίνει. Άλλο ένα πρόβλημα είναι το γεγονός πως η υποδοχή των ακουστικών βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, κάτι που προξενεί μπλέξιμο καλωδίων αν ταυτόχρονα το τηλέφωνο είναι στη φόρτιση.

Η ένταση ήχου κατά την κλήση είναι σε ικανοποιητική στάθμη, ενώ το φίλτρο αποκλεισμού θορύβου κάνει αρκετά καλή δουλειά.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Το Ρ10 έχει μια 3.200 mAh μπαταρία η οποία μπορεί να φαίνεται μικρή για την ανάλυση και τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, στην πραγματικότητα καταφέρνει να διαχειριστεί τις απαιτήσεις του τηλεφώνου πολύ καλά.

Δεν αισθανθήκαμε ποτέ την ανάγκη να ψάχνουμε για φορτιστή μέσα στην ημέρα, ενώ σε συνθήκες εξοντωτικής χρήσης, το τηλέφωνο άντεξε αρκετές ώρες πριν ζητήσει να φορτιστείScreenshot_20170412-183736

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ο ταχυφορτιστής και το καλώδιο USBC (το οποίο είναι αρκετά χοντρό) που φροντίζουν να σας παρέχουν 70% φόρτιση σε περίπου 40 λεπτά. Για να επιτύχετε αυτό το νούμερο βέβαια, θα πρέπει το τηλέφωνο να είναι σε λειτουργία ultra battery saving, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό τίμημα για την γρήγορη φόρτιση.

Το πακέτο οθόνη-ανάλυση-μπαταρία δουλεύει πολύ καλά και παρόλο που όλοι θα θέλαμε λίγο πιο πολύ απ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να μην βάλουμε πολύ καλό βαθμό στο Ρ10 στο θέμα της διαχείρισης της μπαταρίας.

ΚΑΜΕΡΑ

Μέχρι το 2016 η σειρά Ρ της Huawei, βασιζόταν στην κομψότητα σε συνδυασμό με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο λεπτά τηλέφωνα της αγοράς, τα οποία σε συνδυασμό με την στιβαρή ποιότητα κατασκευής κυριαρχούσαν στην κατηγορία τους, αλλάζοντας άρδην την άποψη του κοινού για τηλέφωνα made in China.

To 2016 η Huawei αποφάσισε να αλλάξει την προσέγγιση της στην διεθνή αγορά, ξεφεύγοντας από την εικόνα της κυρίαρχης Κινέζικης εταιρείας με προσεκτικά βήματα στο παγκόσμιο κοινό. Η ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Leica, εμβληματική εταιρεία στον φωτογραφικό χώρο, έκανε πολλούς μεγάλους να αισθανθούν άβολα στην καρέκλα τους. Η συνεργασία προσέθεσε στο οπλοστάσιο της εκτός από το όμορφο design, την φωτογραφική εμπειρία, το τεράστιο ειδικό βάρος του ονόματος Leica το κύρος και το ευχάριστο βάρος να φτιάξει ένα τηλέφωνο που θα ανταποκρίνεται σε αυτά τα standards, και τα κατάφερε.

Με το Ρ10, πήγε αυτή την συνεργασία ένα βήμα πιο πέρα, με αποτέλεσμα ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά τηλέφωνα που υπάρχουν στην αγορά.

Το Ρ10 εφοδιάζεται με 2 κάμερες. Η μία είναι έγχρωμη 12ΜΡ με φακό SummaritH και διάφραγμα f/2,2. H δεύτερη είναι 20ΜΡ με ασπρόμαυρο αισθητήρα. Ο τρόπος που δουλεύουν είναι πολύ απλός. Όταν βγάζετε μια φωτογραφία, ο α/μ αισθητήρας των 20ΜΡ αναλαμβάνει τις λεπτομέρειες και το βάθος πεδίου και ο έγχρωμος φυσικά το χρώμα. Η απόκριση είναι αστραπιαία και η εστίαση είναι πάρα πολύ γρήγορη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό και είναι σίγουρο πως με το Ρ10 θα ανακαλύψετε μια καλλιτεχνική σας πλευρά που ίσως δεν ξέρατε ότι υπήρχε.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και φίλτρα για να βγάλετε τις φωτογραφίες σας όπως ακριβώς τις θέλετε και ο ερασιτέχνης φωτογράφος μέσα σας θα βρει τον παράδεισό του. Ακόμα όμως και αν θέλετε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και να πάρετε τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας, δεν έχετε παρά να κυλίσετε την οθόνη προς τα πάνω και ο πλήρης έλεγχος των λειτουργιών της φωτογραφικής μηχανής είναι στα δάχτυλα σας.

Σαν να έχετε μια DSLR στα χέρια σας και γυρίζετε στην επιλογή Manual, έχετε στην διάθεση σας τον πλήρη έλεγχο του ISO, του διαφράγματος, της ταχύτητας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε σημεία εστίασης, βάθος πεδίου και συνθήκες φωτισμού. Μέσω software το διάφραγμα μπορεί να φτάσει μέχρι το f/0,95. Σίγουρα δεν θα μπορέσετε να έχετε τα αποτελέσματα ενός σταθερού φακού με αυτή την φωτεινότητα, αλλά αν αναλογιστείτε το σχεδόν τετραψήφιο κόστος ενός τέτοιου φακού, είμαστε πρόθυμοι για όποιες υποχωρήσεις.

 

Οι επιλογές που δίνει η κάμερα είναι απίστευτα πολλές και θα χρειαστεί αρκετή εξάσκηση αν θέλετε να παίξετε με τις ρυθμίσεις. Ένας έμπειρος φωτογράφος θα νοιώσει σαν στο σπίτι του, όμως οι αρχάριοι μπορεί να αποθαρρυνθούν λίγο, όμως με λίγη υπομονή και ψάξιμο θα βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ευτυχώς η Huawei έχει προβλέψει και έχει έτοιμες διάφορες προεπιλογές ειδικά για νυχτερινή φωτογράφιση οι οποίες έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται εμπειρία. Το ίδιο γίνεται και με το βάθος πεδίου, την ρύθμιση του οποίου μπορείτε να επιλέξετε από την κεντρική οθόνη της κάμερας, χωρίς να μπείτε σε διάφορα υπο-μενού. Η κάμερα διαπρέπει στην φωτεινότητα των φακών και σε ένα μικρό συγκριτικό με την κάμερα του Samsung S6, ήταν πιο φωτεινό, με πιο ευρεία γωνία και πιο ζωντανά χρώματα, στις ίδιες φυσικά ρυθμίσεις.Screenshot_20170412-183817

Σε γενικές γραμμές θα περάσετε πολύ ώρα παίζοντας και τα φίλτρα και τις επιλογές και όσο μαθαίνετε το τηλέφωνο και τις επιλογές της κάμερας του, τόσο καλύτερες φωτογραφίες θα βγάζετε.

Μεγάλη σημασία έχει δώσει η Huawei και στην μπροστινή κάμερα, η οποία φέτος έχει και αυτή την φροντίδα της Leica. Όσοι αρέσκονται σε selfies θα βρουν στο Ρ10 ένα πολύ δυνατό σύμμαχο. Με αισθητήρα 8ΜΡ και διάφραγμα f/1,9 θα έχετε φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα φίλτρα και οι επιλογές είναι τόσο πολλές που θα κουραστείτε πριν αυτά εξαντληθούν. Υπάρχει ακόμα και το Perfect selfie mode στο οποίο θα σας ζητηθεί να κινήσετε λίγο τε κεφάλι σας σε διάφορες κατευθύνσεις για να καταγράψει την θέση των ματιών και του προσώπου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στην περίπτωση ομαδικής selfie θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το wide aperture mode για να συμπεριλάβει όλα τα πρόσωπα που θα αναγνωρίσει.

Γενικά το Ρ10 είναι ένα τηλέφωνο που θα ικανοποιήσει σχεδόν όλες τις φωτογραφικές σας ανάγκες, είναι όμως ικανό να κοιτάξει στα μάτια τα κορυφαία της αγοράς; Θα έπρεπε αλλά όχι και ο μοναδικός λόγος που δεν τα καταφέρνει δεν είναι λόγω ποιότητας. Είναι λόγω ευκολίας χρήσης. Επειδή σε ότι αφορά την κάμερα, είναι ένα σχεδόν φωτογραφικό τηλέφωνο, δεν έχει τους αυτοματισμούς που έχουν άλλα τηλέφωνα, που τα κάνουν ευκολόχρηστα στους απλούς χρήστες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με το Ρ10 μπορεί να καταφέρετε να βγάλετε καλύτερες φωτογραφίες σε βραδινές συνθήκες, όμως θα χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο να μάθετε το τηλέφωνο, και αυτό ίσως αποθαρρύνει τους απλούς χρήστες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Είναι λοιπόν το Ρ10, το «Perfect 10» που θέλει η Huawei;

Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι. Αλλά ταυτόχρονα είναι. Πως γίνεται να είναι και να μην είναι; Το Ρ10 είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που θα κερδίσει περίοπτη θέση στην καρδιά σας αλλά πάντα θα πιάνετε τον εαυτό σας να θέλει το λίγο παραπάνω.

Έχει πολύ καλή οθόνη, αλλά θα τη θέλαμε λίγο μεγαλύτερη. Η ανάλυση του είναι πολύ καλή, αλλά θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερη, ακόμα και αν δε ξέρουμε το λόγο. Η μπαταρία του είναι επαρκέστατη αλλά θα νοιώθαμε σιγουριά αν ήταν λίγο μεγαλύτερη. Η κάμερα του είναι υπέροχη, αλλά θα την θέλαμε λίγο πιο εύχρηστη για τον απλό χρήστη. Η μνήμη του επαρκέστατη, αλλά γιατί όχι standard 6GB;

Μετά κοιτάμε την τιμή και συνειδητοποιούμε πως αυτά τα χαρακτηριστικά, αυτή η ποιότητα και αυτές οι επιδόσεις σε αυτή την τιμή είναι το καλύτερο πακέτο που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Το Ρ10 είναι τόσο καλό που μας κάνει να το συγκρίνουμε με το καλύτερο και να ζητάμε το λίγο παραπάνω. Και μετά συνειδητοποιούμε πως υπάρχει το Ρ10+, που έχει τα παραπάνω που θέλουμε, και δεν μπορούμε παρά να πούμε με απόλυτη ειλικρίνεια

Xie xie ni Huawei, lizan *

*Ευχαριστούμε Huawei, συγχαρητήρια

Ηλίας Κούκουτσας

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.