Αναβαθμισμένα AirPods έρχονται το 2018 για την Apple

Αναβαθμισμένα AirPods έρχονται το 2018 για την Apple

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση των AirPods κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με τον έγκυρο αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo σε ενημερωτικό του σημείωμα.

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις διαφορές που θα έχουν με τα AirPods που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο εμπόριο, αυτό που φαίνεται είναι πως θα υιοθετούν μικρότερα εξαρτήματα χαλαζία, κάτι που σημαίνει πως πολύ πιθανό να έχουν ακόμα πιο μικρό μέγεθος από αυτά της πρώτης γενιάς. 

Η εφοδιαστική αλυσίδα προκαλεί προβλήματα με τις διαθεσιμότητες

Στην ενημέρωση του ο Ming-Chi Kuo επισημαίνει τα τρέχοντα προβλήματα εφοδιασμού που έχει η Apple με τα AirPods, καθώς δεν υπάρχουν σε διαθεσιμότητα, με την επόμενη παρτίδα να αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου, αντίθετα με το iPhone X του οποίου τα προβλήματα παράδοσης έχουν ξεπεραστεί εντελώς. Η καθυστέρηση στις παραδόσεις των AirPods οφείλεται στην αργή παράδοση του ολοκληρωμένου κυκλώματος των ακουστικών, κάτι που έχει φέρει καθυστερήσεις σε όλη την αλυσίδα.

Αυτές οι καθυστερήσεις θα έχουν και κάτι καλό για την Apple, αφού θα της επιτρέψουν να δείξει πολύ καλά αποτελέσματα στο πρώτο τρίμηνο, με της εταιρεία να εκτιμάει πως την χρονιά που έρχεται, οι πωλήσεις AirPods θα διπλασιαστούν, ξεπερνόντας τα 26 εκατ. τεμάχια.

Τα AirPods θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα που έχει λανσάρει η Apple τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με μελέτη του techopinions.com, το 98% των καταναλωτών είναι πολύ ευχαριστημένοι με το προϊόν. 

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.