«Γλυκιά» η επόμενη έκδοση του Android!

Nougat είναι το όνομα της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού Android, όπως έγινε γνωστό, μέσα από σχετικό Tweet!

Μπορεί αρχικά το προσωνύμιο Nutella να ήταν αυτό που κέρδιζε τις προτιμήσεις των χρηστών του λειτουργικού, μέσα από σχετική πλατφόρμα που έστησε η Google και στην οποία κατέθεταν τις προτάσεις τους οι χρήστες. Ωστόσο το προσωνύμιο Nutella θα δημιουργούσε απίστευτα προβλήματα από πλευράς copyright.

H κυκλοφορία του επόμενου λειτουργικού αναμένεται αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ προς το παρόν βρίσκεται σε στάδιο second beta. Το νέο Android θα διαθέτει σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών, όπως split screen multitasking, νέα emoji, λειτουργία Dara Saver για περιορισμό της χρήσης δεδομένων από ιδιαίτερα «δαπανηρές» εφαρμογές κ.α.

Επίσης, θα υπάρχει ένα Android VR Mode, ενσωματωμένο ειδικά για να υποστηρίζει την πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Daydream, μια πιο προηγμένη εναλλακτική στο Cardboard. Ωστόσο, η βασική διαφορά είναι ότι εκεί που το Cardboard δούλευε σχεδόν με κάθε τηλέφωνο, το Daydream θα συνεργάζεται μόνο με νεότερες συσκευές.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.