Δείτε ποια Samsung φημολογείται ότι θα αναβαθμιστούν σε Android Marshmallow

Δείτε ποια Samsung φημολογείται ότι θα αναβαθμιστούν σε Android Marshmallow

Οι πρώτες φήμες θέλουν τη Samsung να φέρνει σε επιλεγμένα smartphones και tablets update σε Android Marshmallow. Ποιες είναι αυτές οι συσκευές και γιατί η αναβάθμιση θα γίνει τότε ας δούμε παρακάτω.

Η Google αναμένεται να μας δώσει τον source κώδικα για το Android Marshmallow το νωρίτερο σε ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Samsung όσο και οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα έχουν στα χέρια τους τον κώδικα τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο – τουλάχιστον – έτσι ώστε να καταφέρουν να μεταφέρουν τη νέα έκδοση του Android στις συσκευές τους. Να λύσουν προβλήματα, να προσαρμοσουν τη νέα έκδοση με βάση τα δικά τους standards και βέβαια να προχωρήσουν σε δοκιμές. Άρα το να δούμε τις πρώτες αναβαθμίσεις νωρίς το νέο έτος είναι το αισιόδοξο σενάριο μιας και η εμπειρία λέει ότι οι δύο μήνες προετοιμασίας συνήθως δεν επαρκούν.

Οι διαρροές πάντως από τη Νότιο Κορέα θέλουν τη Samsung να έχει ήδη πλάνο με βάση το οποίο θα δούμε το Android Marshmallow σε Galaxy Note 5, S6 Edge+, S6, S6 Duos, S6 Edge, Note 4, Note 4 Duos, Note Edge, στη σειρά Alpha και στα Galaxy Tab A.

Θα ομολογήσουμε ότι το πλάνο μοιάζει φιλόδοξο και θα κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρι να το δούμε να πραγματοποιείτε σε μια περίοδο μικρότερη των έξι μηνών. Από την άλλη αν το Marshmallow αποδειχθεί σταθερότερο σαν λειτουργικό σύστημα συγκριτικά με το Lollipop και η Samsung μας κάνει τη χάρη να κόψει το bloatware – δύσκολο αυτό – μάλλον θα γίνει πραγματικότητα

Ήδη θα αναρωτιέστε τι θα γίνει με συσκευές όπως ας πούμε το Galaxy S5, οι φήμες δυστυχώς δεν αναφέρουν κάτι ακόμα. Υπομονή, ακόμα άλλωστε η Google δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα το Marshmallow.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.