Η Vodafone στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη

Η Vodafone στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη

Η Vodafone συνεχίζει το «έθιμο» και στηρίζει για μια ακόμα χρονιά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Με κάθε αγορά αξεσουάρ, smartphone και tablet μέσω των καταστημάτων της αλλά και του Vodafone e-shop που θα πραγματοποιηθεί από τις 15/12 έως τις 10/1, η Vodafone προσφέρει 1 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS και ενισχύει το έργο των 8 Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Κομοτηνή και Κρήτη.

 

Εδώ και 10 χρόνια, η Vodafone στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει με προγράμματα και δράσεις που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη του κοινωνικού τους έργου.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια υποστηρίζει τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, που καλύπτουν βασικές ανάγκες 1.600 οικογενειών σε 7 πόλεις της Ελλάδας, μέσα από προγράμματα και δράσεις εθελοντισμού των εργαζομένων της.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie