Κωτσόβολος: Εγκαινιάζει την υπηρεσία “MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού”

Κωτσόβολος: Εγκαινιάζει την υπηρεσία “MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού”

Η Κωτσόβολος και το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Support 360˚παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια υπηρεσία “MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού”, καλύπτοντας πολυεπίπεδα όλες τις βλάβες που μπορεί να προκύψουν στις κτιριακές υποδομές και τις ηλεκτρικές συσκευές ενός σπιτιού.

Το «MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού» διαφοροποιείται σημαντικά από τα έως τώρα δεδομένα της αγοράς και προσφέρεται με τη μορφή ετήσιου συμβολαίου υποστηρίζει κατοικίες ανεξάρτητα από το έτος κατασκευής και το μέγεθός τους, καθώς επίσης και επαγγελματικούς χώρους έως 120τ.μ.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο στις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα υπηρεσιών Support 360° με την εγγύηση της Κωτσόβολος.

Με μόνο 69€ για έναν ολόκληρο χρόνο ή με 5,75€ τον μήνα καλύπτει χωρίς καμία άλλη χρέωση και με εγγύηση επισκευής 1 έτους:

– Απεριόριστες επισκευές βλαβών στις υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και αποχετευτικές υποδομές του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου
– Επισκευές βλαβών στο ψηγείο, την κουζίνα και το πλυντήριο πιάτων που είναι οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές ενός σπιτιού από οπουδήποτε κι αν έχουν αγοραστεί.

Εκτός από τη μεγάλη γκάμα παροχών σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες και σε επισκευές συσκευών, ο πελάτης έχει και επιπλέον πλεονεκτήματα, όπως, μεταξύ άλλων:

– Aνταπόκριση εντός 3 ωρών για επείγουσες βλάβες
– Aπεριόριστες επισκευές καθ΄ όλη τη διάρκεια της σύμβασης
– Δωρεάν μεταφορά, απεγκατάσταστη και εγκατάσταση της συσκευής σε περίπτωση που αυτή χρειαστεί να μετακινηθεί στο κεντρικό επισκαυαστικό κέντρο
– 20% έκπτωση στην αγορά νέας συσκευής εφόσον η χαλασμένη δεν φτιάχνεται
– Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 24 ώρες – 7 ημέρες την εβδομάδα
– Προνομιακές τιμές που φτάνουν μέχρι και 25% χαμηλότερα από τις τιμές της αγοράς για επιπλέον επισκευές και συντηρήσεις σε διάφορες συσκευές του σπιτιού όπως είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας και ο καυστήρας πετρελαίου.

Με αυτή την κίνηση, η Κωτσόβολος μπαίνει μέσω του Support 360˚, σε ένα νέο πεδίο δραστηριοτήτων στο οποίο διαθέτει σημαντική εμπειρία, αφού μπαίνει κάθε χρόνο σε 300.000 σπίτια και πραγματοποιεί κάθε χρόνο πάνω από 500.000, παραδόσεις, εγκαταστάσεις, συνδέσεις και συντηρήσεις οικιακών συσκευών και συσκευών τεχνολογίας, υποστηριζόμενη από ένα δίκτυο άνω των 300 ειδικά εκπαιδευμένων επαγγελματιών πανελλαδικά.

Βασίλης Ορφανίδης

Programmer, Apple evangelist, tech junkie, hardware and software testing, amateur photographer, music lover, Whovian, proud father.