Νέα ηχεία Wireless Audio 360 από τη Samsung

Νέα ηχεία Wireless Audio 360 από τη Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε τρία νέα ηχεία της σειράς Wireless Audio 360 – τα μοντέλα R5, R3 και R1 – τα οποία και θα παρουσιαστούν επίσημα στην IFA 2015.

Τα μοντέλα R5, R3 και R1 ακολουθούν τη δοκιμασμένη «συνταγή» των ηχείων R7 και R6 της σειράς Wireless Audio 360, προσφέροντας υψηλής ποιότητας, ισορροπημένο ήχο και premium σχεδιασμό.

Τα ηχεία μεταφέρουν τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις, διαθέτουν νέο περιβάλλον χρήσης, που λειτουργεί εύκολα και άμεσα (tap-and-swipe), καθώς και την ανανεωμένη εφαρμογή Multiroom για smartphones, tablets και smartwatches.

Ο JurackChae, Senior Vice President του τμήματος Virtual Display Business δήλωσε:

Με τα νέα μοντέλα προσφέρουμε ένα νέο είδος υψηλής ποιότητας ήχου στην αγορά, με απλό, αλλά premium σχεδιασμό

Τα νέα ηχεία νεσωματώνουν την τεχνολογία πομπού-δακτυλίου της Samsung χάρη στην οποία ο ήχος μπορεί να “γεμίσει” κάθε δωμάτιο. Επιπλέον διαθέτουν χάρη στο νέο περιβάλλον χρήσης στο οποίο ο χρήστης έχει δυνατότητα αυξομειώσης της έντασης του ήχου, να πατήσει play, pause ή να επιλέξει διαφορετική πηγή ήχου, απλώς ακουμπώντας ή σύροντας το δάκτυλό του στο πάνω μέρος του ηχείου.

Τα νέα ηχεία R5, R3 και R1 συνδέονται με την ανανεωμένη εφαρμογή Multiroom για Android και iOS, προσφέροντας τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τη μουσική σου με συσκευές, που είναι συνδεδεμένες με Wi-Fi σε όλο το σπίτι. Η εφαρμογή προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν και να επιλέξουν τη μουσική τους, καθώς και να δημιουργήσουν playlists.

Η Samsung συνεργάστηκε με την online υπηρεσία μουσικής Qobuz για να μπορέσει να παρέχει υπηρεσίες streaming στις συσκευές ήχου της Samsung. Αυτό προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση στα αγαπημένα τους τραγούδια στην ποιότητα που ηχογραφήθηκαν.

Τα νέα ηχεία θα τα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στην IFA 2015 όπου και αναμένεται να μάθουμε λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα και την τιμή τους.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.