Νέα iPad Pro, Apple TV, iPhone 6S και πότε έρχονται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζουν

Νέα iPad Pro, Apple TV, iPhone 6S και πότε έρχονται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζουν

Εχθές στις 20.00 ώρα Ελλάδας, ξεκίνησε η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple και είδαμε πολλά. Νέες εφαρμογές για το Watch, νέο iPad Pro, νέο Apple TV, και τα iPhone 6S.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Apple Watch και ανακοινώθηκαν όχι μόνο το WatchOS 2, αλλά και νέα λουράκια, νέα χρώματα και apps.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις ανακοινώσεις για το Apple Watch εδώ.

Η βραδιά συνέχισε με την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iPad Pro το οποίο έρχεται με οθόνη 12,9 ιντσών και το νέο πανίσχυρο επεξεργαστή A9X. Μαζί του ανακοινώθηκαν δύο νέα αξεσουάρ, το Pencil και το Smart Keyboard.

Αναλυτικά για το εξαιρετικό νέο iPad Pro θα διαβάσετε εδώ.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε, όπως πολλοί υποπτεύονταν, το νέο Apple TV το οποίο πλέον έρχεται με το δικό του λειτουργικό σύστημα, το tvOS, νέο χειριστήριο με επιφάνεια αφής, λειτουργικότητα Siri και δυνατότητες ακόμα και για gaming.

Τα πάντα για το εντυπωσιακό νέο Apple TV εδώ.

Και ενώ η ώρα ήταν λίγο μετά τις 21.00 και το debate των πολιτικών αρχηγών σε εξέλιξη, η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν, τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus αποκαλύφθηκαν. Έρχονται με νέο κράμα αλουμινίου, οθόνη με 3D Touch και νέο επεξεργαστή A9.

Εμείς εδώ στο allCONNECTED.gr δε ήδη έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την κυκλοφορία και τις τιμές των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus στη χώρα μας.

Διαβάστε τα πάντα για τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus εδώ.

Αν και εχθές δεν ανακοινώθηκε επίσημα στο event των σχεδόν 2,5 ωρών, η Apple λάνσαρε και το iPad mini 4ης γενιάς για το οποίο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές διάθεσης του.

Θα βρείτε εδώ τα πάντα για το iPad mini 4.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie