Ο Δήμος Αλίμου πρωτοπορεί με νέα ηλεκτρονική εφαρμογή

Ο Δήμος Αλίμου πρωτοπορεί με νέα ηλεκτρονική εφαρμογή

Ο Δήμος Αλίμου δίνοντας συνέχεια στον καινοτομικό τρόπο που λειτουργεί εδώ και 16 μήνες, εγκαινιάζει την πρωτοποριακή νέα ηλεκτρονική εφαρμογή novoville για τον ταχύτερο εντοπισμό των τοπικών προβλημάτων και την άμεση επίλυσή τους.

Αρκεί μόνο το κατέβασμα της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο (android ή iPhone), η φωτογράφιση του προβλήματος με την κάμερα του κινητού και η αποστολή της αναφοράς στο Δήμο με ένα «κλικ».

Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος πληροφορείται και κινητοποιείται αμέσως για λακκούβες, καμένες λάμπες, εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα κ.λπ., ενώ ο χρήστης ενημερώνεται απευθείας για το αποτέλεσμα της αναφοράς του.

afisa novoville

Ήδη την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής εφαρμογής περισσότερα από 300 αναφορές προβλημάτων έχουν αναφερθεί στα γραφεία του Δήμου αρκετές από τις οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί προς επίλυση.

Τεχνολογία εναντίον γραφειοκρατίας για μια πιο αποτελεσματική Αυτοδιοίκηση!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie