Πρόβλημα με το πενάκι στο Galaxy Note 5

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες οι συσκευές τους να αποδεικνύεται χρηστικά ότι διαθέτουν κάποιο σχεδιαστικό πρόβλημα.

Έτσι και το Samsung Galaxy Note 5 έχει πρόβλημα με το μηχανισμό που αναγνωρίζει το πενάκι, ο οποίος μπορεί να χαλάσει!

Ας ξεκινήσω με το μεγάλο θετικό, το οποίο είναι πως αν δεν κάνετε το λάθος να τοποθετήσετε ανάποδα το πενάκι στο slot που ενσωματώνει το Galaxy Note 5, τότε λογικά δεν θα σας παρουσιαστεί ποτέ το πρόβλημα.

Εκεί όμως που η “περιπέτεια” ξεκινάει είναι όταν θα γίνει το λάθος να τοποθετήσετε ανάποδα το πενάκι στο slot που διαθέτει το Galaxy Note 5. Σημειώστε για αρχή ότι το Galaxy Note 5 διαθέτει αισθητήρα σε αυτό το μηχανισμό και έτσι η συσκευή σας γνωρίζει πότε έχετε το πενάκι εντός και πότε εκτός.

Προσπαθώντας να βάλετε το πενάκι ανάποδα, κάτι που όπως θα δείτε στο video δεν είναι δύσκολο να συμβεί, θα καταστρέψετε τον αισθητήρα αυτό και δεν θα αναγνωρίζει το Galaxy Note 5 σας πλέον αν το πενάκι βρίσκεται εντός ή εκτός του slot. Επιπλέον είναι πιθανόν να κολλήσετε το πενάκι μέσα στο slot – όπως συνέβη στο video – και έτσι να χρειαστείτε χωρίς πολλές πολλές σκέψεις την τεχνική υποστήριξη.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.