Σε περιορισμένα τεμάχια το HTC Vive VR

Σε περιορισμένα τεμάχια το HTC Vive VR

H HTC διαψεύδει τις φήμες περί προβλημάτων στην γραμμή παραγωγής της νέας συσκευής εικον. πραγματικότητας Vive VR. 

Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα διαθέσει στην παγκόσμια αγορά έναν περιορισμένο αριθμό μονάδων, αυξάνοντας τους ρυθμούς παραγωγής μέσα στο 2016.

Το HTC Vive VR εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο MWC 2015, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, ως μία αυτόνομη συσκευή εικονικής πραγματικότητας, προϊόν συνεργασίας μεταξύ της HTC και της γνωστής σε όλους από τον χώρο των videogames, Valve.

Η εταιρεία ισχυριζόταν τότε ότι η ποιότητα και η εμπειρία που διαθέτει το Vive είναι ανώτερη από εκείνη των αντίστοιχων ανταγωνιστικών προτάσεων, δηλώνοντας μάλιστα πως σκόπευε να το διοχετεύσει στην αγορά νωρίτερα από την εμπορική έκδοση του Oculus Rift – το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Θα επενδύατε τα χρήματα σας στην αγορά μιας συσκευής VR και αν ναι, ποια θα ήταν τα κριτήρια αυτής της αγοράς;

Σκεφτείτε το, αφού ρίξετε μία ματιά στο διαφημιστικό κλιπάκι του Fantastic Contraption.

 

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.