Τα ZTE Blade V8 Mini και Blade V8 Live ανακοίνωσε η ZTE

Τα ZTE Blade V8 Mini και Blade V8 Live ανακοίνωσε η ZTE

Δύο νέες, mid-range συσκευές smartphones παρουσίασε στο πλαίσιο του Mobile World Congress της Βαρκελώνης η ZTE.

Πρόκειται για τα Blade V8 Lite και Blade V8 Mini με το πρώτο να έρχεται με μεγάλο του όπλο την προσιτή του τιμή (αν και δεν ανακοινώθηκε) και το δεύτερο να έχει ως “highlight” τη διπλή κάμερα στην πίσω όψη του.

Εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά τους, το ZTE Blade V8 Lite διαθέτει μια τυπική HD οθόνη (1280 x 720) στις 5”, κρύβοντας μέσα του έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6750, 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασής του μέσω κάρτας microSD. Η ZTE το έχει “προικίσει” με μία κάμερα 8 MP με autofocus και LED flash (η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5 MP) ενώ θα έρχεται και με αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος.

Το ZTE Blade V8 Mini, μας συστήνεται ως “το τέλειο smartphone για τους λάτρεις της φωτογραφίας”, κάτι που προκύπτει από τους δύο αισθητήρες στα 13 & 2 MP –με τον δεύτερο να δίνει βάθος στις φωτογραφίες και να επιτρέπει τη λήψη 3D εικόνων. Αξίζουν να σημειωθούν το αυτόματο HDR και η δυνατότητα εστίασης μετά τη λήψη. Κατά τα άλλα έρχεται με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 435, 2 GB RAM, 16 GB εσωτερικού χώρου και HD οθόνη στις 5”.

Και τα δύο smartphones θα τρέχουν την έκδοση 7.0 Nougat του Android, πλαισιωμένη από το Mifavor 4.2 της ZTE.

Οι τιμές των συσκευών στις ευρωπαϊκές αγορές δεν έγιναν γνωστές.

allCONNECTED

Το allCONNECTED.gr είναι το πρώτο τεχνολογικό portal στην Ελλάδα το οποίο καλύπτει όλο το εύρος της επικαιρότητας που αφορά την τεχνολογία, με εξειδίκευση στο καθημερινά εξελισσόμενο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT).   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.