Samsung Galaxy Tab S3 Review

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου που θα δει ή θα πιάσει στα χέρια του το νέο Samsung Galaxy Tab S3, είναι πως πρόκειται για ίσως το πιο όμορφο και καλοφτιαγμένο tablet που κυκλοφορεί στην αγορά. Είναι όμως αυτό αρκετό για να δικαιολογήσει την τιμή του; Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από το προηγούμενο…

Huawei P10 Review: To “10 το καλό”

Η Huawei έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια. Από μια εταιρεία που έφτιαχνε αξιοπρεπή τηλέφωνα για την τεράστια μεν αλλά κλειστή αγορά της Κίνας, εξελίχθηκε σε σημαντικό παίκτη της παγκόσμιας αγοράς, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο όλο και καλύτερα μοντέλα παράλ ληλα με την εδραίωση σημαντικών συνεργασιών (βλ. Leica το 2016 και Pantone φέτος). To 2016 η…

Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο: Εύκολο multitasking με την οθόνη σας

Μια σύγχρονη οθόνη θα πρέπει να απλοποιεί το multitasking και να αυξάνει την παραγωγικότητα.

Samsung Galaxy S7: Ένα πιο… business review

Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε στις δοκιμές των νέων μοντέλων κινητών τηλεφώνων πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών για την οθόνη, τον επεξεργαστή, τη μνήμη και άλλα μέρη του κινητού.

Xerox Phaser 6020 & Phaser 6022 review

Εισαγωγή Η Xerox είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτικών συστημάτων και οι προϊοντικές λύσεις που προσφέρει είναι σε θέση να καλύψουν τόσο τον τελικό χρήστη, όσο όμως και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που έχουν στόχο όχι μόνο την ποιοτική εκτύπωση αλλά τη μεγάλη διάρκεια ζωής και το χαμηλό κόστος εκτύπωσης. (more…)

4.1
Good
4.1 out of 5

Epson L365: Δίπλα σας και τις 365 ημέρες του χρόνου

Το πολυμηχάνημα L365 της Epson είναι ένα σύστημα για οικιακή ή ημιεπαγγελματική χρήση, εφοδιασμένο με τεχνολογία κεφαλής Micro Piezo, δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας και συνδεσιμότητα WiFi, συνδυάζοντας αρκετές από τις καινοτομίες της εταιρείας. Απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που επιθυμούν να εκτυπώνουν περισσότερες σελίδες με το μικρότερο δυνατό κόστος, καλή ποιότητα εκτύπωσης και υψηλή απόκριση, τόσο κατά το…

4.3
Good
4.3 out of 5

iPhone 6S review

Γνωριμία Όπως μας έχει συνηθίσει η Apple κάθε έτος κυκλοφορεί νέο smartphone, αλλά ριζικές αλλαγές βλέπουμε κάθε δύο έτη. Φέτος, το 2015, είναι η χρονιά μιας “S” έκδοσης η οποία συνήθως έρχεται με κάποιες προσθήκες, χωρίς όμως σχεδιαστικές αλλαγές. Έτσι λοιπόν στα καταστήματα θα βρείτε ήδη τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus. Χάρη…

4.5
Good
4.5 out of 5
Summary

Το iPhone 6S χωρίς να αλλάζει σχεδιαστικά έρχεται βελτιωμένο στα σημεία. Βελτιωμένες επιδόσεις, αυτονομία στο μέσο όρο της κατηγορίας αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες όπως το 3D Touch. Η τιμή του είναι το μοναδικό αγκάθι, όμως εδώ πραγματικά ισχύει το ρητό, ότι πληρώνεις παίρνεις.

Sapphire Radeon Nitro R9 390 8GB review

Η Sapphire στοχεύει την GTX 970 και διαθέτει στην αγορά την Nitro έκδοση της R9 390 η οποία έρχεται με το Grenada chip το οποίο είναι το παλιό Huawaii και πλέον ενσωματώνει 8 GB μνήμης. (more…)

4.25
Good
4.25 out of 5
Summary

H Sapphire Nitro R9 390 8GB διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης και 8GB μνήμης. Οι επιδόσεις της μπορούν να ικανοποιήσουν τον απαιτητικό gamer, ενώ για πολλούς τα 8GB μνήμης αποτελούν ασφάλεια για το μέλλον.

Coolpad Porto review

Η Coolpad αν και στη χώρα μας διανύει μόλις λίγους μήνες παρουσίας με δύο smartphone, το Porto και το Modena, σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων και το έβδομο μεγαλύτερο brand για smartphones, κάτι που προφανώς δεν είναι τυχαίο. (more…)

3.93
Good
3.93 out of 5
Summary

Το Coolpad Porto είναι μια τίμια πρόταση για τον μέσο χρήστη μιας και με κόστος στο κάτω κομμάτι της αγοράς των smartphones, προσφέρει στον τελικό χρήστη σύγχρονη έκδοση του Android, οθόνη 4,7 ιντσών, κάμερες με παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση, αυτονομία άνω του μέσου όρου, ποιότητα κατασκευής και συναρμογής που δεν προβληματίζουν και εμφάνιση που θυμίζει κάτι ακριβότερο. Μια καλή επιλογή λοιπόν.

Sony Xperia Z5 SPECTRE Edition: Made for Bond

Το Sony Xperia Z5 SPECTRE Edition είναι η συλλεκτική έκδοση της νέας ναυαρχίδας της Sony, η κυκλοφορία της οποίας συνδυάζεται με την προώθηση της νέας ταινίας του James Bond, Spectre, με τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό Daniel Craig.  (more…)

4.7
Good
4.7 out of 5
Summary

Κορυφαία πρόταση από τη Sony, βελτιώσεις σε σημαντικά σημεία (σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο), ειδικότερα στον τομέα της κάμερας. Αν εξαιρέσουμε την οθόνη, η οποία θα μπορούσε να έχει περάσει σε ανάλυση QuadHD, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ανταγωνιστικές υλοποιήσεις.

  • 1
  • 2