Coolpad Porto review

Coolpad Porto review

 

 

 

 

Η Coolpad αν και στη χώρα μας διανύει μόλις λίγους μήνες παρουσίας με δύο smartphone, το Porto και το Modena, σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων και το έβδομο μεγαλύτερο brand για smartphones, κάτι που προφανώς δεν είναι τυχαίο.

Στο επίσημο λανσάρισμα για την Ελληνική αγορά, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, το allCONNECTED.gr ήταν εκεί και είδε και τα δύο smartphones, αλλά κατέληξε στα χέρια μας για review το Coolpad Porto, το οποίο αποτελεί την entry level πρόταση της εταιρείας για την Ελληνική αγορά.

coolpad-porto-review-3

Αν και entry level το πακέτο εξοπλισμού του νέου Porto μπορεί να πεις κανείς ότι είναι πλήρες μιας και η συσκευή έρχεται με 8GB αποθηκευτικού χώρου, υποδοχή για κάρτα μνήμη micro SD, τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G/LTE και όπως θα διαβάσετε παρακάτω κρύβει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ανοίγοντας τη συσκευασία θα βρει κανείς σε “πρώτο πλάνο” το smartphone το οποίο σε μια πρώτη ματιά αφήνει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις με την εμφάνιση του. Κάτω από το smartphone υπάρχει ο φορτιστής, το καλώδιο σύνδεση και φόρτισης καθώς και ένα ζευγάρι ακουστικά.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Tech editor @ PC Magazine, technology websites & now allCONNECTED.gr - Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie